Ugens digitale nyheder #4

Ugens digitale nyheder

Hver uge tager jeg nogle nyheder op, som har fyldt i den digitale verden den seneste uge, og giver dem et par kommentarer med på vejen. På den måde kan du blive klogere på den digitale verden, vi alle er en del af. Læs sidste uges nyhedsopdateringer her.

Disney vil købe Twitter

Bliver Disney Twitters nye ejer?

I den forgangne uge har der været rygter om, at Disney vil købe Twitter. Pt. har Twitter en markedsværdi af omkring 132 milliarder kroner, så det vil være et af Disneys største køb nogensinde. Hvad Disney skal bruge Twitter til, kan man jo så spekulere lidt i. Læs mere om Disneys kurmageri til Twitter her.

Den seneste uge så flere tusinde med, da siden Snøfler, den populære spise fra Karen Volf, sendte live på Facebook i fire timer. En forholdsvis ny mulighed for at sende livevideo af vigtige begivenheder til sine følgere. Hvad sendte de live fra, spørger du? EN SNØFFEL PÅ EN TALLERKEN!!!

Umiddelbart virker det totalt hjernedødt, men mange kommenterede videoen og delte den med deres venner, så måske er det snarere genialt? Det giver i hvert fald anledning til at gentænke, hvad folk gerne vil have på sociale medier.

Du kan se videoen af livesendingen her (fire timers Snøffel-spænding;):

 En sidste ting, jeg er faldet over i den her uge, er en video, DR3 har lagt op på Facebook og Instagram. Videoen ligner på overfladen en reklamevideo for DSB, men når man ser videoen, opdager man hurtigt, at det er et satirisk svar til DSB’s nye reklamer, hvor Thomas Blachman filosoferer over, hvorfor det er ihh så skønt at rejse med toget. (Som om den mand nogensinde ville rejse med offentlig transport).

DR3 lægger løbende videoer op, hvor de tager fat i noget aktuelt og laver en satirisk video som svar. Nogle gange går det lige til grænsen og også over, med f.eks. en noget sexistisk video om svømmeren Pernille Blume efter hun vandt guld til OL. Men om ikke andet, er det sjovt at se.

Nyd DSB-videoen her:

Til allersidst vil jeg komme med en lille anbefaling, hvis du gerne vil holde dig opdateret på de nye digitale trends. TV-programmet So Ein Ding på DR1 er gå i gang med en ny sæson. De har gentænkt konceptet bag programmet, og det er virkelig blevet meget bedre.

Jeg kan specielt anbefale afsnittet med selvkørende biler. Er de fleste biler selvkørende om fem år? Du kan finde programmerne ved at klikke her.

Vi ses i næste uge til flere nyheder fra vores digitale verden!

En tanke om “Ugens digitale nyheder #4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *