Artikler

Ulykken på Mad Americans

​I marts skete der en ulykke på diskotek Mad Americans i Horsens, hvor fire unge mennesker blev forbrændt. Det blev en sag, hvor jeg havde fat i ofre, politi, brand- og arbejdsmyndigheder, ejer og avokat. Sagen endte i en retssag, som jeg også dækkede.

Klik her for at læse onlineversionerne af nogle af artiklerne.

 

Det gamle hotel

​Et af de store samtaleemner i Juelsminde, da jeg sad på Juelsminde-redaktionen i 2014, var det gamle Hotel Juelsminde Strand. Det var mange år siden, hotellet havde fungeret som hotel, og en kort overgang var det asylcenter. Ejeren af bygningerne ønskede bare at sælge det gamle hotel, men Hedensted Kommune ville kun give lov til salg, hvis det igen kom til at blive et hotel.

Klik her for at læse en onlineversion af nogle af artiklerne.

 

Færgegården i Juelsminde

​Det var ikke altid, at der skete noget nyt i hotel-sagen i Juelsminde. Alligevel ønskede jeg at holde fokus på emnet. Jeg fandt derfor en kvinde i Juelsminde, som havde brugt mange timer af sin barndom og ungdom på hotellet under krigen og op gennem 50’erne, da det var et mondænt badehotel og hed “Færgegården”.

Klik her for at læse en forkortet version, som kom i ugeavisen Hedensted Avis.

 

Malerier kurerede stofmisbrug

Da jeg sad på redaktionen i Horsens, var jeg en dag henne for at snakke med den tidligere stofmisbruger Claus Gelbjerg. Han havde fundet sig en ny passion – at male. Det var rigtigt spændende at høre hans historie, men det var også en stor udfordring, fordi det var svært at komme frem til de store følelser. Det krævede tid og tillid.

Læs artiklen her.