Rikkes Hjørne – Blog

Rikkes Hjørne - blog

Januar 2016 begyndte jeg min egen blog. Jeg havde i længere tid overvejet, om jeg skulle begynde en blog og efter at have skrevet skitser til et par blogindlæg, tog jeg springet. Jeg kan godt lide at blogge, fordi det er en måde for mig både at træne formidling i faglige emner, der interesserer mig, samt at dykke ned i mere personlige emner. Derfor spænder min blog bredt. Her kan du se et overblik over, hvad min blog byder på.   

Det her kan du finde på min blog:

 • Gal med digital – og sociale medier – jeg har en stor passion for sociale medier og alt omkring det digitale. Læs her om nyheder på det digitale område, gode råd til at skabe godt indhold til nettet, forslag til lytværdige podcasts mm.
 • Journalisten – her skriver jeg om journalistisk, politik mm., der interesserer mig i forhold til mit virke som journalist.
  • Bøgernes verden – blogindlæg i forbindelse med mit bachelorprojekt på DMJX om bogbranchen fra foråret 2016.  
   Den amerikanske valgkamp ’16
   – her blogger jeg i forbindelse med valgkampen mellem Clinton og Trump ’16.
 • Den julede julekalender – følg med her i hele december og bliv klogere på julens mange traditioner.
 • Nostalgihjørnet (tilbageblik på f.eks. fortidens teknologi)
  • Toplister (f.eks. 10 navne, du aldrig skal give dit barn, og 10 sange der oser af sommer)
  • Mærke- og helligdage (f.eks. fastelavn og Valentinsdag)
  • Poesibogen (digte)
 • At træffe et valg – her skriver jeg om små og store valg, jeg har truffet i mit liv.
 • Mit Balkan-eventyr – sommeren 2016 rejste jeg fem uger rundt i Balkan med en veninde. Læs om forberedelserne inden turen og vores oplevelser bagefter.

Jeg håber, du vil finde det spændende og lærerigt at følge med på min blog Rikkes Hjørne. Du er altid velkommen til at kommentere på opslagene her på siden og del meget gerne opslagene, hvis du tænker, de er relevante for andre at læse. Du kan også kontakte mig med ris og ros på de sociale medier eller pr. mail. 

God læselyst!