10 grunde til at jeg er vild med sociale medier

10 grunde til at jeg er vild med sociale medier

Jeg har været på de sociale medier i mange år, men specielt inden for det sidste halve år har jeg fået øjnene op for, hvor mange ting de kan bruges til. Og siden hen er jeg endt med at være lidt forelsket i sociale medier og alle deres muligheder.

Her følger 10 grunde til, at jeg er vild med sociale medier:

  1. De sociale medier udvikler sig hele tiden, og der er altid noget nyt at opdage. Hvor eksempelvis en bog er afsluttet, når den er skrevet, er sociale medier dejlig dynamiske.
  2. Det er en oplagt måde at netværke med mennesker inden for mit eget felt. Specielt Twitter er god til det, fordi jeg kan søge på hashtags og lister, der interesserer mig.
  3. Jeg har mulighed for at være kreativ, når jeg skal finde på, hvad jeg skal slå op. Jeg kan lege med lyd, billeder og video og prøve en masse forskellige ting af og se, hvordan mine følgere reagerer på det.
  4. Det fungerer rigtig godt til at dele min viden med andre. Og få viden fra andre, der også deler deres viden, bl.a. gennem blogindlæg og relevante artikler.
  5. Som journalist og blogger synes jeg, at det er en god måde at komme i kontakt med mine læsere på. De kan kommentere direkte på min historie, når de lige har læst den.
  6. En anden fordel som journalist er, at specielt Twitter kan bruges som en genvej til kilder, bl.a. politikere. Og det kan bruges til at søge kilder og følge med i samtaler om et emne, jeg researcher på.
  7. Det er gratis, og alle kan være med – og er efterhånden også med, hvis man ser på, hvor mange danskere der hver dag bruger sociale medier. Du opretter blot en profil, og så er du i gang.
  8. Det er fleksibelt, og du får mere ud af det, jo mere du bruger det. Du kan være på, når du har tid.
  9. Jeg kan connecte med gamle venner, specielt gennem Facebook, og dele mere ud af sit eget liv gennem Snapchat. Selvom man tit snakker om, at sociale medier kan blive upersonligt, så oplever jeg, at det sagtens kan bruges til at bringe én tættere på sine reallife-venner.
  10. Sociale medier er efterhånden blevet en hobby for mig, og jeg har en intern konkurrence med mig selv om at se, hvor langt mine opslag når ud. Men det er også en hobby, som jeg bliver klogere af og som måske kan være med til at forbedre mine jobmuligheder i fremtiden.

Skal jeg hjælpe dig med at skrive blogindlæg som dette på din hjemmeside eller blog?

Jeg har skrevet blogindlæg og artikler om et hav af emner både som journalist og content manager ved et online marketing bureau.

Når jeg skriver blogindlæg, bruger jeg derfor mit journalistiske håndværk og min forståelse for digital markedsføring, så du får det optimale ud af dine marketingkroner.

Drømmer du om at få pustet liv i din gamle blog eller måske begynde en ny? Eller få lavet nye landingssider til din hjemmeside?

Så står jeg klar til at hjælpe. Du kan kontakte mig her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *