10 skønne gåture i Aarhus

Marselisborg Mindepark er oplagt til en gåtur med familienDu kender det: Familien er kommet på besøg, og din mor vil gerne have familien med ud på en gåtur i Aarhus. Men hvor skal I tage hen?

Jeg er rigtig glad for at gå ture og har efterhånden været en del steder i Aarhus. Derfor vil jeg her komme med mit bud på de skønneste gåture i Aarhus og i kort køreafstand med smuk udsigt og flot natur i prioriteret rækkefølge:

  1. Botanisk Have og Væksthusene ved siden af Den Gamle By er perfekt til en udflugt med familien.
  2. Park13 Danmarks Japanske Have i Aarhus N. (Vær opmærksom på, at haven kun er åben på bestemte tidspunkter i løbet af sommerhalvåret. Læs mere her)
  3.  Dyrehaven med forskellige slags rådyr, som du kan fodre med gulerødder. Læs mere om haven her.
  4. Historisk gåtur i Moesgaards skove. Du kan følge sten, der er malet hvide, hele vejen rundt.
  5. Rundt om Egå Engsø, hvor du kan kigge på fugle fra et fugletårn. Læs mere her.
  6. Universitetsparken eller blot Uniparken er en smuk gåtur med de høje gule universitetsbygninger, der omkredser dig hele turen rundt om unisøerne.
  7. Riis Skov er meget populær blandt løbere, men også oplagt til en gåtur med familien. Der er en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt, og man kan se byggeriet, der er i gang på havnen. Er man helt tosset med ramsløg, er det muligt at plukke en masse af dem om foråret.
  8. Lisbjerg Skov byder på en smuk gåtur med både ny og gammel skov. Skoven har også to shelters, som du kan overnatte i. Se en liste over shelters i Aarhus her.
  9. Egå Marina er et god sted at tage hen, hvis du synes, det er hyggeligt at gå en tur på havnen og kigge på både.
  10. Mindeparken byder på historiske monumenter og flot udsigt over vandet til den ene side og dronningens slot Marselisborg til den anden. Gåturen kan kombineres med en tur langs vandet eller en tur i dronningens have. Om foråret kan du nyde smukke japanske kirsebærtræer.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig gåtur i Aarhus!


Drømmer du om at rejse længere væk og opleve ukendte rejsedestinationer i Europa? Så kunne du måske være interesseret i at læse min rejseberetning fra min rundrejse på Balkan

Den er fyldt med flotte billeder fra 10 skønne lande i det sydøstlige Europa, der bare venter på at blive genopdaget. Måske kan du blive inspireret til din næste rejse? 

Jeg har også skrevet flere blogindlæg om sociale medier, der bl.a. handler om, hvordan du spotter fake news på sociale medier, hvordan du rydder op i dit liv på sociale medier samt hvordan du husker sikkerheden på sociale medier.  

Er du interesseret i at læse flere af mine blogindlæg og tekster, kan du se journalistiske eksempler her og mine eksempler på kommunikation her. Jeg har skrevet om lidt af hvert i tidens løb, så forhåbentlig finder du noget, der er interessant for dig. 

Vil du læse mere om mig og min virksomhed Bellus Kommunikation, kan du gøre det ved at klikke her


Skal jeg hjælpe dig med at skrive tekster, der bliver klikket på?

Du er højst sandsynligt kommet ind på det her blogindlæg om gåture i Aarhus, fordi det ligger som et fremhævet indlæg eller “featured snippet” på Google. Det gør det, fordi Google har vurderet, at teksten svarer godt på søgningen “gåture i Aarhus”.

Det er Google selv, der bestemmer, om noget af teksten skal fremhæves, så man kan ikke selv bestemme det. Men man kan forsøge at skrive tekster til sin hjemmeside, hvor man øger sandsynligheden. Skal jeg hjælpe dig og din virksomhed med det?

I samarbejde med en dygtig SEO-specialist skriver jeg tekster til din hjemmeside, blog eller webshop, der går lige i hjertet på både Google og dine kommende kunder. 

Du kan finde mine kontaktoplysninger, ved at klikke her

Jeg glæder mig til at høre fra dig og få dig godt i gang med dine tekstprojekter!


Vil du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så tag med fordel et kig på, hvordan jeg arbejder med:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *