Bloggen holder sommerferie

Bloggen holder pause, mens der er sommerferie, men den kommer tilbage efter ferien

Sommerferien er lige om hjørnet, og derfor holder både bloggen Rikkes Hjørne og SoMeJour pause sommeren over.

I juli og august skal en veninde og jeg fem uger på rundrejse i det østlige af Balkan-halvøen. Læs om mine tanker og forberedelser til turen i indlæggene “Den længste rejse jeg nogensinde har været på” og “Forberedelser til mit Balkan-eventyr” under kategorien Mit Balkan-eventyr.

Resten af min sommerferie vil jeg bruge på at forbedre og gentænke bloggene, så det kan blive endnu mere spændende for dig som læser at følge med. Og jeg har allerede en masse idéer, som jeg glæder mig til at få gang i.

Har du forslag til forbedringer? Emner, som du synes, jeg burde kigge nærmere på? Så tøv ikke med at kommentere her på bloggen eller på bloggenes Facebooksider, som du kan finde her “Rikkes Hjørne på Facebook” og “SoMeJour på Facebook“. Smid også meget gerne et like til siderne. Facebooksiderne vil jeg lægge langt mere energi i fremover, så hold øje med, hvad jeg finder på derinde 😉

Bloggen vender tilbage i slutningen af august, bl.a. med rejseberetninger fra vores backpackertur og flotte billeder.

Indtil da kan du kigge rundt på bloggene og læse nogle af de indlæg, du er gået glip af.

Fik du læst mine blogindlæg om mit bachelorprojekt om bogbranchen fra foråret? Ellers kan du finde dem alle under kategorien Bøgernes Verden på SoMeJour-bloggen. Første del af serien kan du læse lige her “Fremtiden byder på e-bøger”.

God sommerferie til dig og på gensyn om et par måneder 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *