5 lytværdige podcasts

Jeg er blevet vild med at lytte til podcasts

Jeg er for alvor kommet i gang med at lytte til podcasts. Man kan nok godt sige, at jeg er blevet lidt bidt af det. Derfor vil jeg her komme med en anbefaling til fem podcasts, jeg synes, du skulle tjekke ud:

Mennesker og medier, P1: Hver uge giver journalist Kurt Strand et overblik over ugen, der er gået i mediernes verden.

Kampagnesporet, Radio24syv: Frem til den amerikanske valgkamp får jeg her en ugentlig opdatering på Trump og Clintons valgkamp sat i perspektiv med relevante eksperter, der bl.a. ser på de amerikanske valg historisk og ud fra amerikansk tankegang.

Elektronista, Radio24syv: Er du vild med at blive opdaterer på de nyeste trends på teknologifronten, så kan denne podcast klart anbefales. Du bliver både opdateret på nyheder, og hvad fremtiden kommer til at byde på.

Danskernes Akademi, P1: På fem-seks minutter kan du få et mini-foredrag om alt fra tang til frivilligt arbejde. Selvom angst blandt børn ikke virkede som et emne, der ville interessere mig, synes jeg alligevel det var ret spændende. Så hvis du vil lære noget nyt om lidt af hvert, så hør denne podcast.

Den Korte Radioavis, Radio24syv: Denne podcast har nærmest kultstatus og har vundet flere priser. Journalist Kirsten Birgit styrer radioavisen på sin egen måde og giver dagens nyheder et satirisk twist med hjælp fra Rasmus og Sidsel. Det er svært at beskrive denne podcast med ord. Lyt selv med og hør, om det er noget for dig.

Til sidst vil jeg anbefale en gratis podcast-app, som jeg selv bruger – CastBox. Der er nogle reklamer, men ikke forstyrrende på en irriterende måde.

Hvilke podcasts lytter du til?

2 thoughts on “5 lytværdige podcasts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *