Hvad er en podcast?

Læs her, hvad en podcast er

Selvom mange troede, at tv ville overtage radioen, er det stadig populært at lytte til podcast. En podcast er en episode af et program, f.eks. et radioprogram, man kan lytte til elektronisk. Det kan man gøre enten ved at lytte til podcasten direkte over internettet eller downloade de forskellige episoder til sin telefon. Tidligere lyttede mange til musik og podcast på deres mp3, men i dag er det primært telefonen, man lytter på.

Der findes mange forskellige podcast. Nogle podcast er radioprogrammer, der allerede er blevet sendt i radio, og nu ligger som enkelte episoder, som man kan lytte til, når man har lyst. Det kan også være f.eks. firmaer eller privatpersoner, der laver en podcast, hvor de snakker om et emne, som de har forstand på eller interesserer sig for.

Derfor er der mange forskellige emner, der tages op i podcasts, f.eks. medier, politik, musik, bøger, historie, kultur osv. Der er altså lidt for enhver smag, og helt sikkert noget, der vil interessere dig.

Jeg er selv en ivrig podcast-lytter. Her kan du læse om nogle af de podcast, jeg lytter til. På mobilen bruger jeg den gratis app CastBox, hvor de nyeste episoder af mine yndlings podcasts automatisk kommer ind. Der er nogle reklamer, som man kan undgå, hvis man betaler sig til en app, men jeg synes ikke, at de er forstyrrende. Der findes en masse andre podcast-apps, og mit bedste råd er, at du skal prøve dig frem.

Held og lykke med din podcast-lytning!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *