3. december: Julegaver, der ikke fylder i skabet

Tips til julegaver der ikke fylder

Så blev det 3. december, og det betyder, at vi skal åbne låge nummer 3 i “Den julede julekalender”. I dag kan du få tips til, hvad du kan ønske dig eller give andre i julegave 

Du kender det måske godt. Det er på tide at tænke på det der med julegaver. Både dem du ønsker dig fra andre, og dem du skal forære til andre. For inden du har set dig om, er der en dag til juleaften, og i stedet for julehygge er der julepanik, fordi der stadig er nogle julegaver, du mangler at købe.

Derfor kommer jeg her med nogle forslag til julegaver, som er gode på mindst tre måder. Nummer 1: De fylder ikke op i skabet hos dig selv eller hos dem, du giver dem til. Nummer 2: De kan købes i sidste øjeblik. Nummer 3: De belaster ikke miljøet. Win-win-win!

Her kommer fire forslag til julegaver, som du kan ønske dig eller give i gave:

  • Abonnementer: Det kunne f.eks. være til et magasin. Der findes ufatteligt mange forskellige slags; om mand, motion, strik, børn, kryds og tværs og naturvidenskab. Så der skulle være mulighed for, at der er noget, der falder i din smag eller den du skal give gaven til.
  • Gavekort: Der er uendelige mulighed med gavekort. De fleste butikker og netbutikker har i dag mulighed for, at du kan købe et gavekort.
  • Oplevelser: Lidt i samme boldgade. Det kunne være et personligt gavekort til en oplevelse. Det kunne være en tur i skøjtehallen, i legeland (hvis det er til børn), i biografen med middag inden, til en times massage (hvis det er til kæresten/ægtefælle) osv. I stedet for blot at give endnu en ting, som bare bliver sat væk bagefter, så kan du give en oplevelse, som forhåbentlig vil vare længere. Tjek også sider som Sweetdeal.dk, hvor du kan være heldig at falde over et godt tilbud til halv pris.
  • Et godt formål: Synes du ikke, at du lige står og ønsker dig noget, kan du overveje at forære pengene til din julegave til et godt formål. F.eks. kunne man for nogle år siden “give en ged” i julegave. Prøv at søge på Google for inspiration eller læs om “Støt et godt formål”- gavekortet her.
Følg med i ”Den julede julekalender” hver dag i december. Her kan du få tips til julens sange, film, historier og julebag. Følg med i morgen, hvor vi åbner endnu en låge. Du kan læse anden del af julekalenderen her. 

1 thought on “3. december: Julegaver, der ikke fylder i skabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *