5. december: Julens bedste småkager

Julens bedste småkager og dejlige julekager

Fem dage er vi inde i december, og det betyder, at vi skal have åbnet låge nummer 5 i “Den julede julekalender”. I dag kan du få inspiration til, hvilke julekager du kan bage i år

Julekager og julebag er nærmest synonym med julen, og jeg plejer at få bagt nogle forskellige slags hvert år. Da jeg var barn, bagte vi som regel jødekager og pebernødder. Nu bager jeg oftest vanillekranse, fordi de er min favorit.

Er du i tvivl om, hvilke julekager du skal bage i år, kan du finde inspiration til julekager på en Top 5 over mine yndlingsjulekager:
  1. Vanillekranse 
  2. Pebernødder 
  3. Jødekager 
  4. Romsnitter
  5. Klejner 

Mangler du inspiration til opskrifter, kan jeg anbefale opskriften på vanillekranse fra God Mad let at lave. Opskriften kan du finde ved at klikke her.

Desuden er der masser af opskrifter på julekager i Amo’s  Store Julebagebog. Du kan finde mange af opskrifterne på deres hjemmeside også. Du kan finde den her.

Der findes mange andre opskrifter derude så prøv at lave en søgning på Google. Måske finder du en opskrift, der er så god, at den bliver en fast juletradition for dig.

God bagelyst!
Følg med i ”Den julede julekalender” hver dag i december. Her kan du få tips til julens sange, film, historier og julebag. Følg med i morgen, hvor vi åbner endnu en låge. Du kan læse fjerde del af julekalenderen her

 

1 thought on “5. december: Julens bedste småkager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *