14. december: Barndommens bedste julesange

Barndommens bedste julesange

Det er sørme blevet d. 14. december, og det betyder, at det er tid til at få åbnet lågen med 14-tallet på i “Den julede julekalender”. I dag handler det om barndommens bedste julesange

Der er nogle julesange, der bare altid vil minde mig om mine mange jule som barn. Sange, som straks sender mig tilbage til folkeskolen, julebagning hos mine forældre, julekomsammener eller julepyntning på mit værelse. Sange, der får mig i julestemning, og som jeg ville kunne udenad, hvis du vækkede mig midt om natten. Hvorfor er det ikke “Bjældeklang”, jeg skal til eksamen i? Så ville jeg i hvert fald få topkarakter!

Top 10-liste over barndommens bedste julesange:
  1. Bjældeklang
  2. På loftet sidder nissen 
  3. En lille nisse rejste
  4. Søren Banjomus 
  5. Santa Lucia
  6. Juletræet med sin pynt
  7. December-sang
  8. Kender I den om Rudolf?
  9. Nissen er en kunstig mand
  10. Nu har vi altså jul igen 

Du kan se en liste med mange flere børnesange til jul her.

Følg med i ”Den julede julekalender” hver dag i december. Her kan du få tips til julens sange, film, historier og julebag. Følg med i morgen, hvor vi åbner endnu en låge. Du kan læse afsnit nummer 13 i julekalenderen her

 

1 thought on “14. december: Barndommens bedste julesange

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *