20. december: Juleinspiration på Pinterest

Juleinspiration på Pinterest

Det er blevet 20. december, og det er tid til at åbne lågen med 20-tallet på i “Den julede julekalender”. I dag handler det om al den juleinspiration, du kan finde på Pinterest 

Hvis du er den kreative type, har du sikkert allerede haft gang i juledekorationer og andet julepynt. Men står du og mangler noget inspiration til mere julepynt eller andet, du kan lave de sidste dage inden jul og i juledagene?

Så vil jeg anbefale dig at kigge på det sociale medie Pinterest. Hvis du ikke allerede er på det, er det lige så nemt at komme på som at oprette en profil på Facebook. Pinterest fungerer som en stor opslagstavle med ideer, som alle folk kan bidrage til og følge. Den er en blanding af ugeblade, gør det selv og inspiration. På den måde kan du få masser af ideer til julens gøremål.

Jeg bruger den selv meget til at få inspiration til gør det selv-projekter i julen. Det er en fordel at søge på engelsk, hvis du vil have flere resultater frem. Du kan f.eks. blot prøve at søge på “Christmas” og så lade dig føre videre derfra. Hvis du gerne vil have inspiration til gør det selv-projekter, har jeg oprettet en opslagstavle, der hedder “Christmas Decorations DIY”, som du kan se ved at klikke her.

God fornøjelse!

Følg med i ”Den julede julekalender” hver dag i december. Her kan du få tips til julens sange, film, historier og julebag. Følg med i morgen, hvor vi åbner endnu en låge. Du kan læse afsnit nummer 19 i julekalenderen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *