Bellus Kommunikation

Har du brug for hjælp til at blive skarpere i din kommunikation og dit budskab?

  • Drømmer du om at få nogle spændende historier ud om din virksomhed, f.eks. gennem nyhedsartikler og blogindlæg?
  • Vil du gerne sikre, at din hjemmeside fremstår professionel og indbydende for dine kommende kunder med målrettede hjemmesidetekster?
  • Hvad med at bruge e-bøger i din markedsføring i bytte for en e-mail eller gennem salg på webshoppen?
  • Eller har du lyst til at rangere højere på Google med inspirerende og relevante produkt- og kategoritekster på din webshop?
Bellus Kommunikation Rikke Uhre Andersen tekstforfatter og journalist inden for kommunikation
Logo af en blå blomst, som illustrerer Rikke Uhre Andersens virksomhed Bellus Kommunikation

Kom i gang med dine tekstprojekter med hjælp fra Bellus Kommunikation

Jeg har erfaring med en lang række af tekster. Både gennem min uddannelse som journalist, min tid på Horsens Folkeblad og som content-manager ved et digitalt marketingbureau. Også som selvstændig har jeg skrevet mange forskellige tekster.

Gennem mit arbejde har jeg lært en masse om, hvordan hjemmesider og sociale medier fungerer, og hvad Google tænker. Samt hvordan man skaber tilfredse og glade kunder samt klogere læsere.

Men grundstenen i det hele har altid været min passion for at sætte ord og tekster sammen, så de rammer præcis den målgruppe, de er tiltænkt.

Gennem interviews og research sætter jeg mig grundigt ind i, hvad du ønsker at kommunikere. Derefter forvandler jeg tankerne til tekster, som skaber værdi for dig og ikke mindst dine kunder og læsere.

Ønsker du tekster til din hjemmeside, arbejder jeg sammen med SEO-specialisten Thore Nissen fra https://www.kreer.dk/ . Han står for analyser af din nuværende eller kommende hjemmeside, så du får det optimale ud af dine tekster. På baggrund af analyserne skriver jeg dine tekster, så de lever op til best SEO-practice. Læs mere om vores samarbejde her.

Vær opmærksom på, at jeg som udgangspunkt “kun” står for selve teksten. Det vil sige, at jeg ikke kan hjælpe med visuelle elementer, layout, design, opsætning med mere. Jeg mener, at man skal gøre det, man er bedst til, og min spidskompetence er inden for tekstforfatning.

Har du lyst til at høre mere om, hvad Bellus Kommunikation kan hjælpe dig med, står jeg altid klar. Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Jeg glæder mig til at få dig godt i gang – og ikke mindst godt i mål – med dine tekstprojekter!


Vil du gerne se nogle eksempler på mit arbejde?

Kontakt mig også meget gerne, hvis du vil se eksempler inden for specifikke genrer eller emner.

Jeg har skrevet et hav af tekster, så jeg kan næsten med sikkerhed finde et godt eksempel til dig, så du kan få et indblik i min skrivestil.