Bellus Kommunikation

Har du brug for hjælp til at blive skarpere i din kommunikation og dit budskab på din hjemmeside?

  • Drømmer du om at få nogle spændende historier ud om din virksomhed, f.eks. gennem nyhedsartikler, blogindlæg eller pressemeddelelser?
  • Vil du gerne sikre, at din hjemmeside fremstår professionel og indbydende for dine kommende kunder med målrettede hjemmesidetekster?
  • Hvad med at bruge e-bøger i din markedsføring i bytte for en e-mail eller gennem salg på webshoppen?
  • Eller har du lyst til at rangere højere på Google med inspirerende og relevante produkt- og kategoritekster på din webshop?
Bellus Kommunikation Rikke Uhre Andersen tekstforfatter og journalist

Kom i gang med dine projekter med hjælp fra Bellus Kommunikation

Jeg har erfaring med en lang række af tekster. Både gennem min uddannelse som journalist, min tid på Horsens Folkeblad og som content-manager ved et digitalt marketingbureau.

Gennem mit arbejde har jeg lært en masse om, hvordan hjemmesider og sociale medier fungerer. Hvad Google tænker. Og hvordan man skaber tilfredse og glade kunder samt klogere læsere.

Men grundstenen i det hele har altid været min passion for at sætte ord og tekster sammen, så de rammer præcis den målgruppe, de er tiltænkt.

Gennem interviews og research sætter jeg mig grundigt ind i, hvad du ønsker at kommunikere. Derefter forvandler jeg tankerne til tekster, som skaber værdi for dig og ikke mindst dine kunder og læsere.

Vil du gerne selv skrive teksterne, men har du brug for sparring og gode råd i processen? Så hjælper jeg gerne med proof reading og best practice.

Har du lyst til at høre mere om, hvad Bellus Kommunikation kan hjælpe dig med, står jeg altid klar. Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Jeg glæder mig til at få dig godt i gang – og ikke mindst godt i mål – med dine tekstprojekter!


Vil du gerne se nogle eksempler på mit arbejde?

Kontakt mig også meget gerne, hvis du vil se eksempler inden for specifikke genrer eller emner.

Jeg har skrevet et hav af tekster, så jeg kan næsten med sikkerhed finde et godt eksempel til dig, så du kan få et indblik i min skrivestil.