Bellus Kommunikation

Har du brug for en freelance kommunikatør/tekstforfatter/journalist? 

Så er du kommet det helt rigtige sted. Hvis din virksomhed har brug for hjælp til kommunikations- eller marketingopgaver, står jeg klar til at hjælpe. 

Fordelen ved en freelancer er, at du betaler for de timer, du har brug for. Du behøver altså ikke ansætte en fast medarbejder til at lave dine opgaver. 

Jeg kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver, f.eks.: 

  • Tekstforfatning af nyheder, blogindlæg, hjemmesidetekster, e-bøger m.m.
  • Interviews 
  • Research 

Jeg har erfaring med opgaver fra stillinger inden for journalistik, marketing og kommunikation. Så tag gerne fat i mig, hvis du har opgaver, der ikke står på listen. Så kan vi tage en snak om, hvorvidt jeg er den rette til at løse jeres opgaver.  

Min timepris er i udgangspunktet 800 kr. i timen + moms. Jeg søger gerne et fast samarbejde med mine kunder, fordi jeg kommer til at kende virksomheden bedre, og på den måde kan jeg lave opgaverne hurtigere og billigere.

Se et udvalg af de opgaver, jeg har lavet for andre kunder her. 

Bellus Kommunikation Rikke Uhre Andersen tekstforfatter og journalist inden for kommunikation

Kom i gang med dine projekter med hjælp fra Bellus Kommunikation

Mit fundament er tekstforfatning inden for et utal af genre. Jeg er uddannet og har arbejdet som journalist. Derudover har jeg erfaring med tekstopgaver fra marketingverdenen samt kommunikationsverdenen i bred forstand. 

Gennem interviews og research sætter jeg mig grundigt ind i, hvad du ønsker at kommunikere. Derefter forvandler jeg tankerne til tekster, som skaber værdi for dig og ikke mindst dine kunder og læsere. 

Jeg kan også hjælpe med mindre kommunikationsopgaver, der indebærer tekstforfatning, research og interviews. Jeg kan som udgangspunkt ikke hjælpe med visuelle elementer, layout, design, opsætning med mere. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad Bellus Kommunikation kan hjælpe dig med, står jeg altid klar. Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Jeg glæder mig til at få dig godt i gang – og ikke mindst godt i mål – med dine projekter!

Logo af en blå blomst, som illustrerer Rikke Uhre Andersens virksomhed Bellus Kommunikation


Vil du gerne se nogle eksempler på mit arbejde?

Kontakt mig også meget gerne, hvis du vil se eksempler inden for specifikke genrer eller emner.

Jeg har skrevet et hav af tekster, så jeg kan næsten med sikkerhed finde et godt eksempel til dig, så du kan få et indblik i min skrivestil.