Kommunikation - eksempler

STARK bæredygtighed kommunikation

Bæredygtighed hos STARK
Den grønne kommunikation er vigtig i byggebranchen. Jeg har skrevet cases om bæredygtige byggeprojekter, nyheder og informerende artikler til STARKs bæredygtighedssite.
Klik på linkene for at se teksterne.

Facebook-håndtering for STARK
Fra feb. 2020 til feb. 2021 varetog jeg STARKs tilstedeværelse på Facebook i form af idéudvikling, produktion og eksekvering af opslag/annoncer. Jeg rådgav også de enkelte forretninger. 

Nyheder til STARKs intranet
Jeg har skrevet en lang række nyheder til STARKs intranet Toolbox om stort og småt i virksomheden. Det har bl.a. været jubilæumsportrætter og nyheder om nye trælaster og projekter.
Kontakt mig, hvis du vil se eksempler.

Tennis Band-case Kundecases

Hjemmesidetekst til Tennis Band
Bandet Tennis havde brug for en ny tekst og kommunikation til deres hjemmeside. Se teksten her
Jeg har desuden lavet en kundecase på opgaven, hvor jeg også fortæller mere om forløbet. Læs med her

Bellus kommunikation Rikke Uhre Andersen

Kommunikation til Web2Medias kunder
Som Content Manager hos marketingbureauet Web2Media skrev jeg tekster til hjemmesider, webshops, blogs, nyhedsbreve, sociale medier og videoer inden for en bred vifte af emner. Kontakt mig, hvis du vil se eksempler.  

Guide: 10 skønne gåture i Aarhus 
Mit absolut mest læste blogindlæg på min hjemmeside er en guide til gåture i Aarhus. Det bliver vist som et fremhævet uddrag på Google, hvilket er med til at lokke flere ind på indlægget.  

Balkan-videoer

Rejseguide: Backpackertur i Balkan
I sommeren 2016 rejste jeg rundt i Balkan-området sammen med en veninde. Det blev til en rejseberetning om nogle skønne lande, der i den grad er værd at besøge.