Om mig

Jeg er typen, der er er overbevist om, at hvis jeg vender ryggen til en edderkop, springer den på mig og tager kvælertag. De fleste andre dyr har jeg det helt fint med. F.eks. er jeg typen, der primært er på Instagram for at følge søde marsvin, og jeg er helt tosset med får.

Jeg er typen, der

Jeg kan også finde på at jagte Bulbasaur og Squirtle i Uniparken, til gengæld har jeg valgt ikke at spise dyr. Jeg spiser heller ikke lakrids, kapers og oliven. Det er bare et princip, jeg har. Ikke det med dyrene, men med lakrids, kapers og oliven.

Når jeg skal slappe af, er jeg typen, der godt kan finde på at sætte en god Disney-film på eller læse lange, historiske romaner. Jeg  elsker at gå lange ture og opleve nye områder af min by og tage en masse billeder af den. Noget helt specielt er en god, lang tur i naturen ovre vestpå, hvor jeg er vokset op. Her er der længere mellem menneskene og mere plads og ro til tanker.

Jeg er også typen, der elsker at skabe hygge omkring mig. Til alle højtider skal der pyntes op. Det er både julemænd til jul, påskekyllinger til påske og skræmmende spøgelser til halloween. Og så nyder jeg at invitere venner over til en hyggeaften eller til en øl eller to.

Jeg er også planlæggertypen, der elsker at lave lister og have styr på tingene. Derfor udfordrede mig selv, da jeg tog på backpackertur i fem uger til det vestlige Balkan, hvor vi ikke havde planlagt noget som helst. Jeg er også typen, der havde den bedste tid i mit liv på højskole, hvor jeg kunne fordybe mig yoga og meditation.

Jeg er typen, der tager på backpackertur

Jeg er typen, der bruger en stor del af min fritid på sociale medier. Inden jeg forlader sengen om morgenen, skal jeg lige tjekke, om der er sket noget spændende på Facebook, Instagram og Twitter.  Og så nyder jeg at have min egen blog, hvor jeg kan skrive om lige det, jeg har lyst til.

Så har jeg selvfølgelig også planer om at begynde at bruge cykelhjelm og tandtråd hver dag. Jeg begynder i morgen.