Om mig

Jeg har altid elsket at skrive. Når vi fik stil for i folkeskolen, fyldte jeg gladeligt hele hæftet ud med historier om mine kæledyr, om prinsesser eller digte om mit liv.

Da jeg blev ældre brugte jeg min skrivelyst til at interviewe folk, jeg mødte, og fortælle deres historier. Min store drøm var at blive journalist eller forfatter, så ord og historier kunne fylde en masse i mit liv.

Min drøm om at blive journalist gik i opfyldelse i 2016. Jeg har altid været meget videnbegærlig, og derfor valgte jeg at studere videre på en kandidat, hvor jeg havde fokus på kommunikation og sociale medier. Alt det gav mig tilsammen med bred viden om, hvad tekster kan bruges til.

Tekster, ord og fortællinger har været underlæggende for mig hele vejen. Hvad vi kan bruge det til i forskellige sammenhænge til at opnå det, vi ønsker, for dem, der læser teksterne. Uanset om det er en artikel til en avis, eller om det er en produkttekster på en webshop.

Som freelance tekstforfatter kan jeg blive udfordret med tekster inden for en bred vifte af genrer og emner. Jeg elsker at sætte mig ind i nye ting og hjælpe andre med at opnå det, de ønsker. Uanset om det er glade læsere, der føler sig rådgivet af et blogindlæg, eller om det kunder, der leder efter et bestemt produkt.

Man skal gøre det, som gør én glad, og at arbejde med ord og tekster på et hav af måder, er lige præcis det, jeg drømmer om.