Rejseguide: Backpackertur i Balkan

I sommeren 2016 rejste en veninde og jeg rundt i 15 byer i Balkan som backpackere. Det var en spændende og lærerig tur i forskellige kulturer. Man kan opleve meget, selvom man stadig holder sig i Europa.

Jeg kan kun anbefale at rejse rundt i området. Naturen, menneskene og maden er fantastisk.

Læs om min Balkan-tur her:

Den længste rejse, jeg nogensinde har været på

Forberedelser til mit Balkan-eventyr

Begyndelse og slutning i Beograd

Den gamle bro i Mostar

Sarajevo har det hele

Flotte og populære Dubrovnik

Små overraskelser i Podgorica

Alle cykler rundt i Shkoder

Farverige Tirana med spændende historie

Kirker og strand i Ohrid

Flot solnedgang i Ulcinj

Dubrovniks lillebror Kotor

Copy paste i Skopje

Europas yngste hovedstad Pristina

Lokal rundtur i Nis

Historiske klostre i Novi Pazar

Videoer fra mit Balkan-eventyr

Masser af fantastiske oplevelser på Balkan

Hvis du har lyst til at høre mere om min tur, eller du gerne vil have fortalt din rejseberetning, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg ville elske at fortælle om rejser i et inspirerende og engagerende sprog for din målgruppe.