#socialemedier

Jeg er helt vild med mulighederne på de sociale medier

Interessen begyndte i forbindelse med et forløb om sociale medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i efteråret 2015. Vi blev bl.a. undervist i at kortlægge og overvåge samtaler og trends, og hvordan man som journalist kunne arbejde med og bruge de sociale medier til at skabe historier. Det handlede om at bruge sin personlige profil på en god måde og om at engagere brugerne gennem foto, grafik og video. Indsatsen skulle koordineres, og vi lavede en indholdsstrategi.

Alle de nye værktøjer, jeg fik med, gav mig lyst til selv at gøre en indsats på de sociale medier, som inden da virkede uoverskuelige for mig. Jeg fik oprettet en Instagram- og Flickr-profil, genoplivet min Twitter og Snapchat, opdateret min Linkedin og skrev et opslag på Facebook. Og så gik jeg ellers i gang med at lægge opdateringer op jævnligt. Jeg meldte mig ind i “nørde-grupper” for sociale medier på Facebook, begyndte at følge SoMe-folk på Twitter og søgte på Google og læste bøger for at få mere information om sociale medier.

Min interesse er siden vokset og vokset, og i dag bruger jeg en stor del af min fritid på at arbejde på de sociale medier og ikke mindst blive klogere på dem gennem videoer, bøger og artikler. Jeg har været på kurser i content marketing, SEO, annoncering på sociale medier og meget andet.

Jeg er siden hen også begyndt at blogge om bl.a. sociale medier, journalistik, kultur og om meget andet, som interesserer mig som ung i midten af 20’erne. På den måde kan jeg kombinere min glæde ved at skrive og dele ud af min viden og erfaringer. Jeg har også givet mig i kast med at udforske andre sociale medier som Pinterest, YouTube og Jodel.

Du kan følge mig på de sociale medier her: (klik på ikonet for at gå til profilen)

Instagram Mit liv i Aarhus i billeder.

TwitterJeg tweeter primært om journalistik, medier og sociale medier på #dkmedier, #smdk, #dkpol, #komdk og #digidk. Men også om alt muligt andet, jeg finder interessant.

FacebookPå Facebook har jeg min personlige profil, som du kan følge, hvor jeg deler mere private og sjove ting, jeg lige falder over. Jeg poster også nogle af mine blogindlæg her.

Flickr  Flickr bruger jeg til at lægge billede op, som jeg har kælet for.

Linkedin  På Linkedin er primært mit online CV. Jeg deler også fagligt relevante opslag.

Pinterest  Pinterest bruger jeg til at lave opslagstavler om bl.a. sociale medier, blogtips og tips og inspiration til højtider, madtips og andet sjovt.

YouTube  På YouTube har jeg uploadet mine videoer fra min backapackertur til Balkan sommeren 2016.